Mindy Wiekhart, doula Mindy, Utrecht, zwangerschapscursus, geboortevoorbereiding, benkung belly binding, kraammassage, tens

Team Mind Your Birth: Mindy 

Hoi! Ik ben Mindy (1991) en werk als doula in en rondom Utrecht. Leuk dat je mij gevonden hebt! 

 

Naast mijn begeleidingen als doula geef ik ook geboortevoorbereiding cursussen, postpartum behandelingen, zoals Bengkung Belly Binding en massages en doe ik analoge kraamtijd- en zwangerschapsfotografie.

 

Sinds 2019 werk ik als doula en mag ik met aanstaande ouders meelopen in dit intieme en bijzondere proces. Ik kan me niks mooiers en waardevollers bedenken dan op deze manier bij te mogen dragen aan de wereld. Aan positieve ervaringen. Aan krachtige moeders. Aan betrokken partners. Aan zachte geboortes.  Dat ik kan ondersteunen waar nodig en vooral: laten zien dat je het zelf allemaal in je hebt, de intuïtie en de kracht. Zodat dat jij de regie kan houden tijdens deze allesomvattende ervaring, ongeacht hoe dat eruit gaat zien. 

 

Jouw baring en jouw ervaring doen ertoe en ik ben er om je aan te moedigen, te ondersteunen en de veilige bubbel te waarborgen. Ik geef om de manier waarop jij de geboorte van je kind ervaart: I Mind Your Birth, en ben voor jullie misschien wel Mindy Our Birth Doula (meteen verklapt dat je mijn bedrijfsnaam op twee manieren kunt lezen!). 

 

En wie ben ik verder? Als mens ben je natuurlijk nooit te vangen in leuk geschreven alinea’s, maar hier toch een kleine poging: 

 

Ik heb jaren in theaterproductie gewerkt maar richt mij nu volledig op de geboortezorg. Ik werk als (postpartum) doula in omgeving Utrecht en ben daarnaast ook praktijkassistente bij verloskundigenpraktijk Fam. Ik woon in Utrecht samen met mijn dwergteckel Moos, hou van dansen, boulderen, Aziatisch eten, de sauna, goede koffie en de perfecte sfeerverlichting. Als doula kun je van mij positieve energie, een zorgzame hand en oog voor sfeer verwachten. Met een vleugje humor en de nodige diepgang. 

 

Ik kijk er naar uit je/jullie te ontmoeten in deze bijzondere fase!

Maddy Houkes, Sisu Geboortepraktijk, Mindy Wikekhart, Mind Your Birth Doula, Team Mind Your Birth, Team Sisu

Team Mind Your Birth: Maddy

Sinds 2023 vorm ik samen met Maddy Houkes van Sisu Geboortepraktijk een doula team! Maddy is al jaren actief als doula en masseuse, geeft babymassage cursussen en draagdoekconsulten. Samen bieden wij aanstaande ouders een breed aanbod in de ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap.