TARIEVEN

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. De tarieven zijn inclusief btw en exclusief reis- en eventuele parkeerkosten.  Maar mocht ik naar sessies op de fiets kunnen komen, laat ik die kans vaak niet schieten! 

Doula begeleiding €1575


Wanneer je kiest voor onze doula begeleiding, staan we met alle liefde voor je klaar. Dit is wat je kunt verwachten van het traject:

 • Een kennismakingsgesprek waarin we kijken of er een klik is. Het is een intiem en groots moment in jouw/jullie leven waarbij vertrouwen een belangrijke rol speelt. 
 • Vier uitgebreide sessies waarin we afstemmen op jouw/jullie wensen en grenzen, samen onderzoeken wat alle mogelijkheden zijn, het fysiologische proces van bevallen doornemen en allerlei fijne oefeningen aanreiken. 
 • Hulp bij het opstellen van de geboortewensen.
 • Vanaf week 37 van de zwangerschap staan we 24/7 voor jou op wacht voor de bevalling.
 • Tijdens de gehele bevalling krijg je continue ondersteuning en support.
 • Gratis gebruik de ELLE TENS  (natuurlijke pijnverlichting)
 • Gratis gebruik van andere geboorte tools als een geboortebal en rebozo 
 • Mogelijkheid tot het huren van een bevalbad 
 • Foto's van de geboorte (geen professionele geboortefotografie, de aandacht ligt allereerst bij jou/jullie voor doula ondersteuning, maar er is altijd wel ruimte om mooie momenten vast te leggen)
 • Een kraambezoek waarin we samen terugblikken op de bevalling.
 • Tijdens het gehele traject bereikbaar voor vragen en tips.


Lijkt het je fijn om nog meer ondersteuning te krijgen in de zwangerschap of kraamtijd? Je kunt verschillende aanvullende diensten bij ons boeken! Denk hierbij aan zwangerschapsmassages, herstellende postpartum behandelingen, een babymassage cursus of losse consulten.  

Geboortevoorbereiding cursus €400

Misschien lijkt het je fijn je voor te bereiden op de geboorte met veel persoonlijke aandacht, maar wil je geen doula aanwezig tijdens de bevalling? Dan is mijn geboortevoorbereiding iets voor jou! Een privé zwangerschapscursus van drie sessies. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Een kennismakinggesprek 
 • Drie uitgebreide sessies waarin we afstemmen op jouw/jullie wensen, samen onderzoeken wat alle mogelijkheden zijn, het fysiologische proces van bevallen doornemen en ik allerlei fijne oefeningen kan aanreiken. Ook bespreken we de eerste (kraam)tijd met jullie kindje en wat je daarin kunt verwachten.
 • Hulp bij het opstellen van de geboortewensen 
 • Tijdens deze periode ben ik bereikbaar voor vragen en tips, tot ongeveer 6 weken na de bevalling 
 • Indien gewenst een ontspannende zwangerschapsmassage aan huis voor €65.
 • Indien gewenst een herstellende postpartum sessie met moxa behandeling, buikmassage en Bengkung Belly Binding. Hiervoor betaal je €125 euro extra. (je krijgt als cliënt korting op de reguliere prijs)

Analoge Fotografie, vanaf €175

Met de magie en nostalgie van analoge fotografie leg ik graag jouw zwangerschap of kraamtijd vast op beeld!

 • Zwangerschapsshoot, kraamtijdshoot, newbornshoot, gezinsshoot.
 • Het liefst kom ik langs bij jou thuis, zodat ik jullie kan fotograferen in je eigen fijne omgeving. Bij mooi weer kunnen we eventueel naar buiten in de tuin of in de buurt. 
 • Ik schiet twee fotorolletjes vol, waarbij je tussen de 35 tot 50 foto's digitaal ontvangt. Wil je meer foto's ontvangen komt daar een meerprijs bovenop voor het extra rolletje en ontwikkelen. 
 • De shoot duurt ongeveer 1,5 uur
 • Ook te combineren met een zwangerschapsmassage of postpartum Bengkung Belly Binding sessie!
 • Mocht je specifiek een shoot willen in de buitenlucht, laat het mij dan weten. 

Postpartum Bengkung Belly Binding, vanaf €165

Bengkung Belly Binding is het inbinden van de buik en heupen van een pas bevallen vrouw, volgens een Maleisische methode. Hierbij wordt een lap stof van zo'n 17 meter gebruikt. Voorafgaand hoort daar een postpartum massage met warme olie en verwarmende moxa bij. Hierbij ligt de nadruk op je buik en voeten. Het is een prachtige ondersteuning in de postpartum periode ter bevordering van het herstel. 

Deze behandeling wordt aan huis gegeven. Het is mogelijk om één complete sessie van 2 uur af te nemen, waarbij ik je leer de doek zelf om te knopen zodat je het thuis kunt herhalen. Ook kun je een pakket bij mij afnemen waarbij ik twee of drie keer langs kom je te masseren en opnieuw in te binden. Naast dat het fijn is om jezelf vaker een moment van rust en herstel te gunnen, kan fijn zijn omdat er vaak weinig tijd wordt gevonden in die eerste dagen en weken om jezelf in te binden. Ik kom bij je thuis langs voor deze postpartum behandelingen. 

 • Bengkung Belly Binding enkele sessie €165
 • Pakket van twee sessies €300
 • Pakket van drie sessies €400
 • De doek is in bruikleen
 • Of koop een persoonlijke en nieuwe doek, inclusief een flesje speciale zelfgemaakte buik-olie voor €50


Deze behandeling is ook samen te boeken met een een analoge fotoshoot! 

Persoonlijke handgemaakte Bengkung Belly Binding doek incl. speciale buik-olie, €50

Je kunt bij mij een persoonlijke en nieuwe handgemaakte Bengkung Belly Binding doek kopen. Je ontvangt hierbij tevens een flesje speciale zelfgemaakte buik-olie. Dit is een mix van biologische en pure castorolie, amandelolie en een aantal verwarmende essentiële oliën. Een heerlijk pakket waarmee je jezelf voor onbepaalde (kraam)tijd, of na een volgende zwangerschap of bij een eerstevolgende menstruatie, heerlijk kunt verwarmen, verzorgen en inbinden!

Postpartum Doula zorg, vanaf €59 per uur*


Wens je meer ondersteuning en liefdevolle zorg na of tijdens de kraamzorg? Dan kun je Postpartum Doula zorg boeken voor €59 euro per uur. (*Hiervoor geldt een minimale afname van 3 uur)

De eerste weken met je pasgeboren baby kunnen overweldigend zijn. Zoveel mogelijk warmte, rust en zorg voor moeder en kind zijn ontzettend belangrijk in deze bijzondere fase. Sommigen krijgen hulp van lieve mensen om hen heen, naast natuurlijk de fantastische kraamzorg die de eerste week bij je in huis is. Toch kan het zijn dat je nog meer ondersteuning wenst na die week, of juist al in de kraamweek omdat de kraamhulp helaas minder uren aanwezig kan zijn door het tekort in de kraamzorg. Ik kom dan met alle liefde bij je langs! 

Denk aan het koken van warme, voedende maaltijden, huishoudelijke taken, een massage, een luisterend oor of een moment van rust en slaap waarbij ik voor de baby zorg. We overleggen altijd welke ondersteuning en zorg er bij jou past op dat moment. 

Cadeaubon

Wil jij een lieve zwangere of net bevallen vriendin of familielid uit jouw omgeving een fijn en uniek cadeau geven? Je kunt een cadeaubon kopen waarbij je zelf het bedrag of de behandeling bepaalt. Bijvoorbeeld in te zetten voor een heerlijke zwangerschapsmassage aan huis, Bengkung Belly Binding behandeling, of analoge zwangerschapsshoot! 

cadaubon, zwangerschapsmassage, bengkung belly binding, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsshoot, kraammassage, kadobon
Draag me, gedicht bevalling, gedicht over geboorte, zwangerschap, poezie, gedicht voor aanstaande moeder, tekst over geboorte

Draag me

Duurzame A5 print van het gedichtje 'Draag me' is bij mij te koop voor €12,50 inclusief verzendkosten. 

Doula Mindy, Zwangerschapscursus, Geboortedoula, Mind Your Birth, Doula Utrecht, zwanger, geboorte coach
Doula Mindy, Zwangerschapscursus, Geboortedoula, Mind Your Birth, Doula Utrecht, zwanger, geboorte coach
Doula Mindy, Zwangerschapscursus, Geboortedoula, Mind Your Birth, zwangerschapsmassage, post partum behandeling
postpartum behandeling, bengkung belly binding, bellybinding, post partum doula, rebozo sluitingsritueel, kraammassage
Doula Mindy, Zwangerschapscursus, Geboortedoula, Mind Your Birth, Doula Utrecht, zwanger, geboorte coach
Doula Mindy, Zwangerschapscursus, Geboortedoula, Mind Your Birth, Doula Utrecht, zwanger, geboorte coach